This project includes a new fully accessible entry lobby space, clinical space, faculty practice, state-of-the-art classrooms and conference space. The renovation and addition enhance patient experience by offering greater patient privacy and wayfinding.

The two-story lobby is a welcoming and comfortable space. The project was designed to allow natural light to flow throughout the building, and the exterior is designed to blend with the existing structure to appear as if it has always been there. Sliding acrylic doors were implemented on faculty practice operatories to provide privacy for patients. The achieved project is a modern healthcare facility in a higher education setting.

The sequencing of the building offers a grand entry in the two-story lobby and becomes more intimate as guests move toward their appointments. The overall project successfully blends elements of transparency and privacy.